توجـــــــــه

با توجه به تنوع زیاد محصولات NI و امکان تامین کلیه تجهیزات توسط "نشنال اینسترومنتز ایران" برای انتخاب محصولات به وبسایت ni.com منتقل می‌شوید.
در صورت نیاز به هر گونه مشاوره‌ای کارشناسان ما در خدمت شما هستند.

تجهیزات چند منظوره (Multifunction) رایانه محور (PC Based)

تجهیزات Multifunction دارای مجموعه‌ای از قابلیت‌های متنوع ورودی آنالوگ (AI)، خروجی آنالوگ (AO)، ورودی/خروجی دیجیتال (DIO) و شمارنده (Counter) هستند.

تنوع در تعداد کانال‌های ورودی و خروجی همراه با بازه متنوعی از سرعت‌های داده‌برداری و تنوع در درگاه اتصال به کامپیوتر (USB و PCIe) به کاربر این قابلیت را می‌دهد تا متناسب با نیاز خود بهترین محصول را انتخاب نماید.

تجهـــــــــــــــــــــــــــــــــــیزات cDAQ

تجهیزات اندازه‌گیری Compact DAQ که به اختصار cDAQ نامیده می‌شوند بهترین و بصرفه‌ترین انتخاب برای محققینی است که با اندازه‌گیری‌های متنوعی سروکار دارند.

همچنین تنوع بالای ماژول‌های شرکت NI برای محصولات cDAQ تقریبا پاسخگوی هر نیاز کاربران است.
محصولات cDAQ از دو دسته 1- شاسی و 2- ماژول اندازه‌گیری تشکیل می‌شوند.

کارت‌های داده‌برداری تخصصی صوت و ارتعاشات

سنسورهای ارتعاش‌سنج و بسیاری از میکروفن‌های تحقیقاتی عموما از تکنولوژی پیزوالکتریک استفاده می‌کنند. سنسورهای پیزوالکتریک محور بر خلاف سنسورهای استرین‌گیج محور برای آنکه فعال شوند نیاز است تا توسط یک جریان الکتریکی خفیف 2 یا 4 میلی‌آمپری تحریک شوند. به همین دلیل داده‌برداری از سنسور‌های پیزو نیازمند کارت‌های داده‌برداری بخصوصی است که چنین امکانی را فراهم آورند.

سری کارت‌های داده‌برداری تخصصی صوت و ارتعاشات (Sound & Vibration) شرکت NI که هم به صورت PC Based و هم به صورت ماژول‌های cDAQ موجود هستند، در کنار فراهم آوردن قابلیت تحریک همزمان دارای رزولوشن 24bit هستند.